Лисјата паѓаат, цените паѓаат!

До 50% ПОПУСТ на одбрани производи

* Можност за купување на 48 рати
со ЕКСТРА БРЗО одобрување

* Важност: 13.10.2020 - 14.11.2020

Дознај Повеќе
35% ПОПУСТ НА ЦЕЛ ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

33% ПОПУСТ

НА ЦЕЛ ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВА И МОНТАЖА

ЕКСПРЕСНА

ДОСТАВА И МОНТАЖА

25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА НА ДОВЕРБА

25 ГОДИНИ

ТРАДИЦИЈА НА ДОВЕРБА

Најпопуларни производи

26%Попуст

БК Душек Натура Софт

8,990 ден.6,190 ден.

31%Попуст

БК Наддушек Стандард

4,690 ден.3,490 ден.

25%Попуст

БК Душек Кравн

29,990 ден.19,990 ден.

33%Попуст

БК Лежај Икс

14,990 ден.9,990 ден.

33%Попуст

БК Агол Аланис

40,990 ден.29,990 ден.

29%Попуст

БК Тросед Марија 2

26,990 ден.16,990 ден.

33%Попуст

БК Лежај Икс

14,990 ден.9,990 ден.

33%Попуст

БК Лежај Соло

23,990 ден.16,990 ден.

33%Попуст

БК Душек Натура Софт

8,990 ден.6,190 ден.

31%Попуст

БК Душек Елеганс

14,590 ден.9,990 ден.

31%Попуст

БК Душек Делукс

22,990 ден.15,490 ден.

32%Попуст

БК Душек Кравн

29,990 ден.19,990 ден.

33%Попуст

БК Душек Дример

35,990 ден.24,990 ден.

30%Попуст

БК Душек Голден Ај

57,990 ден.39,990 ден.

31%Попуст

БК Наддушек Стандард

4,690 ден.3,490 ден.

25%Попуст
26%Попуст

БК Стол Нена

3,290 ден.2,090 ден.

30%Попуст

БК Стол Ели

3,290 ден.2,090 ден.

30%Попуст

БК Стол Бесте

4,290 ден.2,690 ден.

30%Попуст

БК стол Х1

4,290 ден.2,690 ден.

30%Попуст

БК Маса Делукс

13,990 ден.8,990 ден.

28%Попуст

БК Маса Ива 2

12,990 ден.7,990 ден.

30%Попуст

БК Маса Босфор

10,990 ден.6,390 ден.

36%Попуст

БК Маса Линда МДФ

21,990 ден.14,990 ден.

27%Попуст

Категории

Широка палета на производи за секое катче од Вашиот дом.
Висококвалитетен мебел по најповолни цени. Погледнете ја нашата понуда.

Производ на промоција

50% Попуст

Фотелја Лора

Димензии: 95x86см

21,980 ден.10,990 ден.

Повеќе

33% Попуст

Тросед Бристол

Димензии: 220x100см

26,990 ден.17,990 ден.

Повеќе
Производ на промоција

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.