Black Monday Sale во БК Мебел!

Достапно веднаш!

 • До 50% на одбрани производи
 • Акцијата трае до 13.12.2020 или до истек на залихите
 • Можност за купување на 48 рати со ЕКСТРА БРЗО одобрување

Артикли на попуст

Француски лежај Милано

61.999 ден.37.999 ден.

различни бои, 200x160

39%Попуст

Бокс спринг лежај Џамбо

55.999 ден.32.999 ден.

различни бои, 200x160

41%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 90

31.999 ден.16.999 ден.

различни бои, 200x90

47%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 160

49.999 ден.26.999 ден.

различни бои, 200x160

46%Попуст

Бокс спринг лежај Президент

55.999 ден.32.999 ден.

различни бои, 200x160

41%Попуст

Столица Падрија

2.999 ден.1.999 ден.

сонома кафено, бело сиво

33%Попуст

Столица Пивон

2.399 ден.1.599 ден.

сонома кафено, бело сиво

33%Попуст

Столица Пјорн

4.299 ден.2.799 ден.

сонома кафено

35%Попуст

Кревет К-3

8.999 ден.4.499 ден.

сонома, 200x90
*во цената не е вклучен душекот

50%Попуст

Блок Кујна Пева

16.999 ден.10.999 ден.

сонома, 2м
*во цената не е вклучен мијалникот и ел. апарати
Гратис Монтажа

36%Попуст

Трпезариска маса Палмап

5.999 ден.2.999 ден.

сонома, бело, 110х70

50%Попуст

Агол Фереро

29.999 ден.19.999 ден.

различни бои, 240x180x80, 190x140

33%Попуст

Фотеља Фроги

10.999 ден.6.999 ден.

различни бои, Фотеља Фроги

36%Попуст

Агол Папилон

39.999 ден.26.999 ден.

различни бои, 280x210x85, 190x140

33%Попуст

Тросед Пони

14.999 ден.8.999 ден.

различни бои, 190x80, 190x130

40%Попуст

Лежај Пери 90

14.999 ден.8.999 ден.

различни бои, 200x90

40%Попуст

ТВ комода Пелн

16.999 ден.9.999 ден.

различни бои, 230
Гратис Монтажа

41%Попуст

Предсобје Соло

20.686 ден.16.549 ден.

Гратис Монтажа

20%Попуст

Шанкерски стол Аксел

4.999 ден.2.999 ден.

40%Попуст

Трпезариска Маса Аполо

14.159 ден.8.499 ден.

70x110/160см

40%Попуст

Трпезариска Маса Антиле

28.329 ден.16.999 ден.

40%Попуст

Трпезариска Маса Марсел

31.659 ден.18.999 ден.

40%Попуст

Столица Арго

2.329 ден.1.399 ден.

40%Попуст

Столица Кандино

4.999 ден.2.999 ден.

46х42см

40%Попуст

Столица Рафаел

9.499 ден.5.699 ден.

40х43см

40%Попуст

Фотеља Флорела

14.159 ден.8.499 ден.

54х54см

40%Попуст

Плакар П-02 140

21.999 ден.13.999 ден.

сонома, сонома-бело, 200x140x50
Гратис Монтажа

36%Попуст

Клуб маса Минхен

4.599 ден.1.999 ден.

различни бои, 80х50

57%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч
САЛОН 4 - БИГ БОКС

САЛОН 4 - БИГ БОКС

 • бул. "Киро Глигоров", бр. 13 - Гази Баба Биг Бокс, спроти Бриколаж (стар кванташки), Скопје
 • +389 71 327 139
 • 4@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.