ДОСТАПНО ВЕДНАШ!

Производите се достапни на лагер во сите салони на БК МЕБЕЛ

 • Најголем избор на мебел, по најповолни цени
 • Испорака за само 1 ден
 • До 50% на одбрани производи
 • Можност за плаќање до 48 рати
 • Акцијата трае до истек на залихите

Артикли на попуст

Агол Марлен

41.990 ден.27.990 ден.

различни бои, 260x180, 210x140

33%Попуст

Агол Амор

21.990 ден.14.990 ден.

различни бои, 220x170x75, 190x140

32%Попуст

Тросед Гама

23.990 ден.14.990 ден.

различни бои, 225x95, 190x140

38%Попуст

Француски лежај Милано

61.990 ден.37.990 ден.

различни бои, 200x160

39%Попуст

Бокс спринг лежај Џамбо

55.990 ден.32.990 ден.

различни бои, 200x160

41%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 90

31.990 ден.16.990 ден.

различни бои, 200x90

47%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 160

49.990 ден.29.990 ден.

различни бои, 200x160

40%Попуст

Бокс спринг лежај Президент

55.990 ден.32.990 ден.

различни бои, 200x160

41%Попуст

Агол Поли

16.990 ден.10.990 ден.

различни бои, 200x150, 190x140

35%Попуст

Тросед Пони

14.990 ден.8.990 ден.

различни бои, 190x80, 190x130

40%Попуст

Лежај Пери 90

14.990 ден.8.990 ден.

различни бои, 200x90

40%Попуст

Лежај Џулиета

7.990 ден.5.990 ден.

сонома, 200x90
*во цената не е вклучен душекот
Гратис Монтажа

25%Попуст

Плакар П-02 140

21.990 ден.13.990 ден.

сонома, сонома-бело, 200x140x50
Гратис Монтажа

36%Попуст

Плакар П-02 160

22.990 ден.15.990 ден.

сонома, сонома-бело, 200x160x50
Гратис Монтажа

30%Попуст

Тросед Катрин

32.990 ден.19.990 ден.

различни бои, 245x110, 200х130

39%Попуст

Тросед Бристол

26.990 ден.14.990 ден.

различни бои, 220x100, 190х145

44%Попуст

Тросед Бристол

23.990 ден.14.990 ден.

различни бои, 235х100, 190х160

38%Попуст

Блок Кујна Пева

16.990 ден.10.990 ден.

сонома, 2м
*во цената не е вклучен мијалникот и ел. апарати
Гратис Монтажа

36%Попуст

Агол Ани 2

37.990 ден.24.990 ден.

различни бои, 250x185x85, 215x135

34%Попуст

Агол Венера

47.990 ден.26.990 ден.

различни бои, 260x215, 200x140

44%Попуст

Тросед Нокс

15.990 ден.9.990 ден.

различни бои, 190x82, 190x130

38%Попуст

Фотеља Тиара

23.980 ден.11.990 ден.

различни бои, 95x86

50%Попуст

Фотеља Лора

21.980 ден.10.990 ден.

различни бои, 100x70

50%Попуст

Агол Папилон

39.990 ден.26.990 ден.

различни бои, 280x210x85, 190x140

32%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч
САЛОН 4 - БИГ БОКС

САЛОН 4 - БИГ БОКС

 • бул. "Киро Глигоров", бр. 13 - Гази Баба Биг Бокс, спроти Бриколаж (стар кванташки), Скопје
 • +389 71 327 139
 • 4@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.