33%Попуст

БК Агол Аланис

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

44,999 ден.
29,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Агол Торино

89,999 ден.
55,999 ден.

38% Попуст

БК Агол Делта

79,999 ден.
49,999 ден.

38% Попуст

БК Агол Планет

59,999 ден.
37,999 ден.

37% Попуст

БК Агол Хана

59,999 ден.
40,999 ден.

32% Попуст

БК Агол Хепи

29,999 ден.
17,999 ден.

40% Попуст

БК Агол Аурис

79,999 ден.
45,999 ден.

43% Попуст

БК Агол Оскар П

59,999 ден.
39,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Фиона

52,999 ден.
35,999 ден.

32% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.