БК Дневна соба Пиано

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус и фронт изработени во иверица со УВ лак во крем боја, со висок сјај и меко затварање.
Гаранција 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Прованс

21,999 ден.
15,999 ден.

27% Попуст

БК Тв регал Прага

27,999 ден.
20,999 ден.

25% Попуст

БК Тв регал Авалон

20,999 ден.
15,999 ден.

24% Попуст

БК Тв комода Авалон

7,999 ден.
5,999 ден.

25% Попуст

БК Тв регал Васка

23,999 ден.
17,999 ден.

25% Попуст

БК Тв регал Миа

23,999 ден.
17,999 ден.

25% Попуст

БК Тв регал Аксел

15,999 ден.
11,999 ден.

25% Попуст

БК Тв регал 170

12,999 ден.
9,999 ден.

23% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.