33%Попуст

БК Душек Кравн

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

39,999 ден.
26,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Душек Супер Економик

5,999 ден. од 3,799 ден.

37% Попуст

БК Душек Елеганс

9,999 ден. од 6,999 ден.

30% Попуст

БК Душек Висколајн

29,999 ден. од 20,499 ден.

32% Попуст

БК Душек Натура Софт

6,999 ден. од 4,499 ден.

36% Попуст

БК Душек Кравн

23,999 ден. од 15,999 ден.

33% Попуст

БК Душек Кинг Пед

23,999 ден. од 15,999 ден.

33% Попуст

БК Душек Престиж

16,999 ден. од 11,499 ден.

32% Попуст

БК Душек Ексклузив

49,999 ден. од 34,499 ден.

31% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.