50%Попуст

БК Фотеља Лора

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

21,999 ден.
10,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК ТДФ Релакс Фотеља

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Фотеља Лив

11,999 ден.
7,999 ден.

33% Попуст

БК Фотеља Тиара

23,999 ден.
11,999 ден.

50% Попуст

БК ТДФ Алфа Фотеља

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Фотеља Тори

13,999 ден.
9,999 ден.

29% Попуст

БК Фотеља Лора

21,999 ден.
10,999 ден.

50% Попуст

БК Фотеља Рино

13,999 ден.
9,999 ден.

29% Попуст

БК Фотеља Алфа

11,999 ден.
8,999 ден.

25% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.