40%Попуст

БК Кујна Пева

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

19,999 ден.
11,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Кујна Пева

19,999 ден.
11,999 ден.

40% Попуст

БК Блок Кујна К55

19,999 ден.
14,999 ден.

25% Попуст

БК Блок Кујна К72

22,999 ден.
16,999 ден.

26% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.