30%Попуст

БК Лежај Дајмонд

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

19,999 ден.
13,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Кревет Ѓулиета 90

10,999 ден.
7,999 ден.

27% Попуст
38% Попуст
40% Попуст

БК Лежај Лино

24,999 ден.
13,999 ден.

44% Попуст
47% Попуст

БК Кревет Ѓулиета 120

11,999 ден.
8,999 ден.

25% Попуст

БК Лежај Фокс

34,999 ден.
21,999 ден.

37% Попуст
34% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.