31%Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

25,999 ден.
17,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Наддушек Стандард

4,999 ден. од 3,499 ден.

30% Попуст

БК Наддушек Аметист

17,999 ден. од 12,999 ден.

28% Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс

18,999 ден. од 12,999 ден.

32% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.