33%Попуст

БК Тросед Бристол

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

29,999 ден.
19,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тросед Капри

39,999 ден.
25,999 ден.

35% Попуст

БК Тросед Дариа

39,999 ден.
26,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Арт

23,999 ден.
15,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Стрит

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Бени

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Бристол

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Колорадо

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Леон

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.