23%Попуст

БК Тросед Фиренца 2

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит и бонел федер,ХР пена и ПУ пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

29,999 ден.
22,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Кауч Лео

21,999 ден.
14,999 ден.

32% Попуст

БК Тросед Дара

26,999 ден.
18,999 ден.

30% Попуст

БК Тросед Леон

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Фиренца

28,999 ден.
21,999 ден.

24% Попуст

БК Тросед Алекс

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Фиренца 2

29,999 ден.
22,999 ден.

23% Попуст

БК Тросед Капри

39,999 ден.
25,999 ден.

35% Попуст

БК Тросед Луна

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.