29%Попуст

БК Агол Аланис

40,990 ден.
28,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 270x180x80 cm
Лежај 220x145 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Агол Вива

45,990 ден.
29,990 ден.

34%Попуст

БК Агол Аволон 2

50,990 ден.
35,990 ден.

29%Попуст

БК Агол Ариа

43,990 ден.
29,990 ден.

31%Попуст

БК Агол Дора

84,990 ден.
51,990 ден.

38%Попуст

БК Агол Азуро

54,990 ден.
36,990 ден.

32%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.