31%Попуст

БК Агол Амор

21,990 ден.
14,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит федер и ХР пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 220x170x75 cm
Лежај 190x140 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Агол Уна 1

24,990 ден.
17,990 ден.

28%Попуст

БК Агол Бела

36,990 ден.
26,990 ден.

27%Попуст

БК Агол Марго

38,990 ден.
26,990 ден.

30%Попуст

БК Агол Колорадо

39,990 ден.
26,990 ден.

32%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.