33%Попуст

БК Агол Смарт ИМ

44,990 ден.
29,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит и бонел федер,ХР пена и ПУ пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 280x155 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Агол Софија

53,990 ден.
35,990 ден.

33%Попуст

БК Агол Лего

49,990 ден.
32,990 ден.

34%Попуст

БК Агол Елеганс

59,990 ден.
39,990 ден.

33%Попуст

БК Агол Мими О

47,990 ден.
31,990 ден.

33%Попуст

БК Агол Мими Софт

47,990 ден.
31,990 ден.

33%Попуст

БК Агол Мерлино

41,990 ден.
27,990 ден.

33%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.