17%Попуст

БК Детска соба Ѓој

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус се изработува во поларен бор, фронт комбинација од манго,тиркиз и зелена.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Детска соба Теен

34,990 ден.
25,990 ден.

25%Попуст

БК Детска соба Мост

31,990 ден.
23,990 ден.

25%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.