30%Попуст

БК Душек Елеганс 200x180

14,999 ден.
10,499 ден.

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

Детален опис

Димензија 200x180 cm
Гаранција 1 година

Слични производи

32%Попуст

БК Душек Делукс 200x180

22,999 ден.
15,929 ден.

31%Попуст

БК Душек Кравн 200x180

29,999 ден.
20,469 ден.

32%Попуст

БК Душек Кинг Пед 200x180

29,999 ден.
20,469 ден.

32%Попуст

БК Душек Престиж 200x180

20,999 ден.
14,219 ден.

32%Попуст

БК Душек Дример 200x180

35,999 ден.
25,019 ден.

31%Попуст
30%Попуст

БК Душек Голден Ај 200x180

57,999 ден.
35,729 ден.

38%Попуст

БК Душек Луксори 200x180

93,999 ден.
59,109 ден.

37%Попуст
38%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.