33%Попуст

БК Душек Кравн

29,990 ден.
19,990 ден.

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

Детален опис

Димензија 200x180 cm
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Душек Натура Софт

8,990 ден.6,190 ден.

31%Попуст

БК Душек Елеганс

14,590 ден.9,990 ден.

31%Попуст

БК Душек Делукс

22,990 ден.15,490 ден.

32%Попуст

БК Душек Кинг Пед

29,990 ден.19,990 ден.

33%Попуст

БК Душек Престиж

20,990 ден.13,990 ден.

33%Попуст

БК Душек Океан

32,990 ден.21,990 ден.

33%Попуст

БК Душек Дример

35,990 ден.24,990 ден.

30%Попуст

БК Душек Висколајн

41,990 ден.28,990 ден.

30%Попуст

БК Душек Голден Ај

57,990 ден.39,990 ден.

31%Попуст

БК Душек Луксори

93,990 ден.64,990 ден.

30%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.