50%Попуст

БК Фотеља Лора

21,980 ден.
10,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 70x100 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Релакс Лежај Фенси

19,990 ден.
11,990 ден.

40%Попуст

БК Релакс Лежај Рино

19,990 ден.
11,990 ден.

40%Попуст

БК Фотеља Гама

10,990 ден.
7,990 ден.

27%Попуст

БК Фотеља Флип

16,990 ден.
11,990 ден.

29%Попуст

БК Фотеља Тами

11,990 ден.
8,993 ден.

24%Попуст

БК Фотеља Рино

11,990 ден.
8,990 ден.

25%Попуст

БК Фотеља Тиара

23,980 ден.
11,990 ден.

50%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.