33%Попуст

БК Лежај Икс

14,990 ден.
9,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија на кревет 148x85 cm
Димензија на душек 200x80 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Лежај Пиколо ИМ

19,990 ден.
12,990 ден.

35%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.