29%Попуст

БК Лежај Леа

23,990 ден.
16,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит федер и ХР пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија на кревет 213x176x110 cm
Димензија на душек 200x160 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Лежај Ани

21,990 ден.
15,990 ден.

27%Попуст

БК Лежај Гока

27,990 ден.
18,990 ден.

32%Попуст

БК Лежај Хани

22,990 ден.
16,990 ден.

26%Попуст

БК Лежај Кетрин

23,990 ден.
16,990 ден.

29%Попуст

БК Лежај Лион

24,990 ден.
17,990 ден.

28%Попуст

БК Лежај Флорида

22,990 ден.
16,990 ден.

26%Попуст

БК Лежај Сириус

22,990 ден.
15,490 ден.

32%Попуст

БК Лежај Парис

23,990 ден.
16,990 ден.

29%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.