30%Попуст

БК Маса Ива 2

12,990 ден.
8,990 ден.

Трпезариска маса изработена од масивно и фурнирано дрво.

Детален опис

Димензија 150x90+45 cm
Боја Се изработуваат во бука, венге, махагони, орев, бела, бел бор.
Гаранција 1 година

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.