26%Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс

18,990 ден.
13,990 ден.

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

Детален опис

Димензија 200x180 cm
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Наддушек Стандард

4,690 ден.
3,490 ден.

25%Попуст

БК Наддушек Аметист

17,990 ден.
12,990 ден.

27%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.