31%Попуст

БК Ормар 121

15,990 ден.
10,990 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија 215x121x60 cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Ормар Квадро

28,990 ден.
19,990 ден.

31%Попуст

БК Ормар 138

19,990 ден.
14,990 ден.

25%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.