22%Попуст

БК Предсобје 8

8,990 ден.
6,990 ден.

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Димензија 145x185x30 cm
Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Предсобје 3

15,990 ден.
11,990 ден.

25%Попуст

БК Предсобје 7

17,990 ден.
13,990 ден.

22%Попуст

БК Предсобје 9

8,990 ден.
6,990 ден.

22%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.