20%Попуст

БК Предсобје Рио

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус и фронт изработени во оплеменета иверка со УВ лак.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Предсобје 3

15,990 ден.
11,990 ден.

25%Попуст

БК Предсобје 7

17,990 ден.
13,990 ден.

22%Попуст

БК Предсобје 8

8,990 ден.
6,990 ден.

22%Попуст

БК Предсобје 9

8,990 ден.
6,990 ден.

22%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.