27%Попуст

БК ТДФ Бени

50,990 ден.
36,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит федер и ХР пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК ТДФ Михаил

39,990 ден.
29,990 ден.

25%Попуст

БК ТДФ Елена

39,990 ден.
29,990 ден.

25%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.