33%Попуст

БК Тросед Бристол

26,990 ден.
17,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 220x100 cm
Лежај 190x145 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Тросед Порто

20,990 ден.
15,990 ден.

23%Попуст

БК Тросед Лисабон

19,990 ден.
14,990 ден.

25%Попуст

БК Тросед Пегас

17,990 ден.
11,990 ден.

33%Попуст

БК Кауч Тоби

13,990 ден.
7,990 ден.

42%Попуст

БК Тросед Колорадо

24,990 ден.
16,990 ден.

32%Попуст

БК Тросед Атлас

27,990 ден.
19,990 ден.

28%Попуст

БК Тросед Бруно

25,990 ден.
17,990 ден.

30%Попуст

БК Тросед Марија 2

26,990 ден.
17,990 ден.

33%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.