33%Попуст

БК Тросед Марија 2

26,990 ден.
17,990 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит и бонел федер,ХР пена и ПУ пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Тросед 901

26,990 ден.
18,990 ден.

29%Попуст

БК Тросед Катрин

29,990 ден.
19,990 ден.

33%Попуст

БК Тросед Вини

23,990 ден.
16,990 ден.

29%Попуст

БК Тросед Атлас

27,990 ден.
19,990 ден.

28%Попуст

БК Тросед Бруно

25,990 ден.
17,990 ден.

30%Попуст

БК Тросед Елеганс

34,990 ден.
22,990 ден.

34%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.