Навиваме од тросед.

Шампионска понуда во БК Мебел.

  • Дополнителни 10% ПОПУСТ на веќе намалените цени.
  • Достапно веднаш!
  • Акцијата трае до 27.06.2021 или до истек на залихите,
  • Можност за плаќање до 48 рати,
  • Најголем избор на мебел, по најповолни цени.
Дознај повеќе
35% ПОПУСТ НА ЦЕЛ ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

33% ПОПУСТ

НА ЦЕЛ ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВА И МОНТАЖА

ЕКСПРЕСНА

ДОСТАВА И МОНТАЖА

25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА НА ДОВЕРБА

25 ГОДИНИ

ТРАДИЦИЈА НА ДОВЕРБА

Најпопуларни производи

БК Лежај Дајмонд

18,999 ден. 11,999 ден.

37%Попуст

БК Душек Делукс

16,999 ден. од 11,499 ден.

32%Попуст

БК Душек Дример

25,999 ден. од 17,999 ден.

31%Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс

18,999 ден. од 12,999 ден.

32%Попуст

БК Агол Аланис

44,999 ден. 29,999 ден.

33%Попуст

БК Тросед Фиренца 2

29,999 ден. 22,999 ден.

23%Попуст

БК Лежај Икс

16,999 ден. 10,999 ден.

35%Попуст

БК Лежај Соло

25,999 ден. 16,999 ден.

35%Попуст

БК Душек Натура Софт

6,999 ден. од 4,499 ден.

36%Попуст

БК Душек Елеганс

9,999 ден. од 6,999 ден.

30%Попуст

БК Душек Делукс

16,999 ден. од 11,499 ден.

32%Попуст

БК Душек Кравн

23,999 ден. од 15,999 ден.

33%Попуст

БК Душек Дример

25,999 ден. од 17,999 ден.

31%Попуст

БК Душек Голден Ај

39,999 ден. од 26,499 ден.

34%Попуст

БК Наддушек Стандард

4,999 ден. од 3,499 ден.

30%Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс

18,999 ден. од 12,999 ден.

32%Попуст

БК Клуб маса Берн 120х60

4,499 ден. 2,999 ден.

33%Попуст

БК Клуб маса Берн1 80х50

4,199 ден. 2,999 ден.

29%Попуст

БК Клуб маса Келн 80х50

4,599 ден. 2,999 ден.

35%Попуст
25%Попуст

БК Стол Пивон

2,399 ден. 1,699 ден.

29%Попуст

БК Стол Арго

2,529 ден. 1,599 ден.

37%Попуст

БК Стол Рафаел

10,119 ден. 6,499 ден.

36%Попуст

БК Фотеља Флорела

15,259 ден. 9,999 ден.

34%Попуст

Категории

Широка палета на производи за секое катче од Вашиот дом.
Висококвалитетен мебел по најповолни цени. Погледнете ја нашата понуда.

Производ на промоција

50% Попуст

Фотелја Лора

Димензии: 95x86см

21,999 ден. 10,999 ден.

Повеќе

33% Попуст

Тросед Бристол

Димензии: 220x100см

29,999 ден. 19,999 ден.

Повеќе
Производ на промоција

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.