BLACK NOVEMBER во БК МЕБЕЛ!

ДОСТАПНО ВЕДНАШ!

  • До 57% ПОПУСТ на одбрани производи,
  • Можност за купување на 36 рати со ЕКСТРА БРЗО одобрување,
  • Акцијата трае до 25.11.2022 или до истек на залихите.

Артикли на попуст

Француски лежај Милано

61,999 MKD.35,999 MKD.

различни бои, Димензија: 200х160

Душекот е вкличен во цената

Достапно веднаш

42%Попуст

Француски лежај Президент

61,999 MKD.34,999 MKD.

различни бои, Димензија: 200х160

Душекот е вкличен во цената

Достапно веднаш

44%Попуст

Трпезариска маса 93x93 + столица Маја х4

27,995 MKD.11,999 MKD.

сонома бело, Димензија: 93x93

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

57%Попуст

Фотеља Јакамоз

13,999 MKD.8,999 MKD.

Димензија: 80х85х94

Достапно веднаш

36%Попуст

Фотеља Хенд

5,999 MKD.3,999 MKD.

различни бои, Димензија: 80х95х80

Достапно веднаш

33%Попуст

Агол Поли

19,999 MKD.11,499 MKD.

различни бои, Димензија: 200х150x75, лежај:200х140

Достапно веднаш

43%Попуст

ТВ комода Пелн

18,999 MKD.10,999 MKD.

различни бои, Димензија: 230x193x42

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

42%Попуст

Лежај Мун

29,999 MKD.16,999 MKD.

различни бои, Димензија: 200х150

Душекот е вкличен во цената.

Достапно веднаш

43%Попуст

Стол Пјорн

4,299 MKD.1,999 MKD.

сонома кафено

Достапно веднаш

54%Попуст

Стол Падриа

2,999 MKD.1,999 MKD.

сонома кафено, бело сиво

Достапно веднаш

33%Попуст

Лежај Дивани

29,999 MKD.17,999 MKD.

различни бои, Димензија: 200x90

Достапно веднаш

40%Попуст

Фотеља Ф3

7,999 MKD.4,499 MKD.

различни бои

Достапно веднаш

44%Попуст

Блок кујна Лиза

22,999 MKD.13,999 MKD.

Сонома бело, Димензија: 180

Блок кујна. Во цената не е вклучен мијалникот и ел. Апарати.

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

39%Попуст

ТВ комода Вега

16,999 MKD.9,499 MKD.

Сонома бело, Димензија: 220х180х35

Достапно веднаш

44%Попуст

Тросед Ривер

29,999 MKD.18,999 MKD.

различни бои, Димензија: 205х105х100, лежај:200х155

Достапно веднаш

37%Попуст

Агол Оља

49,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, Димензија: 240х200, лежај: 200х140

Достапно веднаш

40%Попуст

Агол Виена

39,999 MKD.23,999 MKD.

различни бои, Димензија: 240х160, лежај: 200х140

Достапно веднаш

40%Попуст

Агол Казабланка

39,999 MKD.23,999 MKD.

различни бои, Димензија: 242х160, лежај: 200х140

Достапно веднаш

40%Попуст

Стол Т14

4,499 MKD.3,299 MKD.

различни бои

Достапно веднаш

27%Попуст

Стол Т17

4,499 MKD.3,299 MKD.

различни бои

Достапно веднаш

34%Попуст

Кауч Јакамоз

19,999 MKD.13,999 MKD.

различни бои, Димензија: 226х97х88, лежај: 190х100

Достапно веднаш

30%Попуст

ТДФ Јакамоз

59,999 MKD.34,999 MKD.

различни бои, Димензија: Т=226х97х88, Д=166х97х88 Ф=80х85х94

42%Попуст

Трпезариска маса Фи 93

11,999 MKD.5,999 MKD.

сонома бело, Димензија:фи 93

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

50%Попуст

Предсобје П01

14,999 MKD.6,999 MKD.

различни бои, Димензија: 131х211х31

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

53%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.