Голема Саемска Распродажба

 • До -65% ПОПУСТ.
 • Достапно веднаш.
 • Врвен мебел по најповолни цени.

Артикли на попуст

Агол Ибица

54.999 ден.26.999 ден.

250x160x82, лежај:217x120

51%Попуст

Агол Соња

34.999 ден.19.999 ден.

235x180x82, лежај:200x140

43%Попуст

Лежај Лето 120

40.698 ден.19.999 ден.

215х125, Лежај:200х120

душекот е вклучен во цената.

51%Попуст

Лежај Ангел 140

62.598 ден.27.999 ден.

215х145, Лежај:200х140

душекот е вклучен во цената.

55%Попуст

Плакар О120-3К3Ф

19.999 ден.11.999 ден.

200х120х52

40%Попуст

Лежај Милано 160

61.999 ден.25.999 ден.

230х176, лежај; 200х160

душекот е вклучен во цената.

58%Попуст

Лежај Релаксиер 160

74.598 ден.34.999 ден.

210х168, Лежај:200х160

душекот е вклучен во цената.

53%Попуст

ТТФ Ројал

119.999 ден.59.999 ден.

Т=225х96х81, Ф=73x88х98

50%Попуст

ТДФ Бугати

120.999 ден.59.999 ден.

Т=225х96х81, Д=165х96х81 Ф=73x88х98

50%Попуст

Тросед Арт

28.999 ден.15.999 ден.

235х100, Лежај:200х160

45%Попуст

Тросед Денвер

44.999 ден.21.999 ден.

230х90х85, лежај:190х110

51%Попуст

Лежај Ревивет 160

95.498 ден.39.999 ден.

210х167, Лежај:200х160

душекот е вклучен во цената.

58%Попуст

Лежај Ангел 160

70.598 ден.31.999 ден.

215х165, Лежај:200х160

душекот е вклучен во цената.

55%Попуст

Лежај Ангел 120

40.698 ден.19.999 ден.

215х125, Лежај:200х120

душекот е вклучен во цената.

51%Попуст

Лежај Санрајс 150

62.998 ден.29.999 ден.

215х125, Лежај:200х120

душекот е вклучен во цената.

52%Попуст

ТДФ Дубаи

104.997 ден.49.999 ден.

Т=220х100х85, Д=160х100х85 Ф=117x100х85

52%Попуст

ТТФ Гранд

119.999 ден.49.999 ден.

Т=225х96х81, Ф=73x88х98

58%Попуст

Агол Мајорка

64.999 ден.32.999 ден.

250х215х100, лежај:205х160

49%Попуст

ТТФ Флорија

119.999 ден.54.999 ден.

Т=225х96х81, Ф=73x88х98

54%Попуст

Агол Виена

39.999 ден.23.999 ден.

240х160, лежај:200х140

40%Попуст

Тросед Мајами

39.999 ден.21.999 ден.

215х110х80, лежај:200х155

45%Попуст

Тросед Флорида

39.999 ден.21.999 ден.

215х110х80, лежај:200х155

45%Попуст

Тросед Фиренца

39.999 ден.21.999 ден.

235х100х90, лежај:200х155

45%Попуст

Агол Сахра

89.999 ден.39.999 ден.

295х230х90, лежај:200х90

56%Попуст

Трпезариска маса 180

31.999 ден.14.999 ден.

180х90

53%Попуст

Кујна Хајлајн 315

100.900 ден.59.999 ден.

315

41%Попуст

Кујна Евиа

169.999 ден.99.999 ден.

360

Садопер и чешма вклучени во цената.

41%Попуст

Кујна Модерн

99.999 ден.49.999 ден.

215х125

Садопер и чешма вклучени во цената.

50%Попуст

Кујна Модерн 2

119.999 ден.69.999 ден.

260

Садопер и чешма вклучени во цената.

42%Попуст

Лежај Класик

29.999 ден.16.999 ден.

200х160

душекот е вклучен во цената.

43%Попуст

Агол Султан

69.999 ден.29.999 ден.

270х190, лежај: 200х80

57%Попуст

Фотеља Тиара

25.999 ден.9.999 ден.

100х73

62%Попуст

Фотеља Парти

9.999 ден.4.999 ден.

75x70

50%Попуст

ТТФ Волга

119.999 ден.49.999 ден.

Т=230х100х81, Ф=80x88х98

58%Попуст

Агол Клер

44.999 ден.24.999 ден.

240х207, лежај:190х140

44%Попуст

Фотеља Рино

19.999 ден.6.999 ден.

100х75х90

65%Попуст

Тв комода Сноу

25.999 ден.9.999 ден.

200

62%Попуст

ТДФ Гранд

109.999 ден.49.999 ден.

Т=225х96х81, Д=165х96х81 Ф=73x88х98

55%Попуст

ТФ Бугати

75.999 ден.44.999 ден.

Т=225х96х81, Ф=73x88х98

41%Попуст

ТФ Дора

72.999 ден.39.999 ден.

Т=225х96х81, Ф=73x88х98

45%Попуст

Лежалка Фенси

19.999 ден.9.999 ден.

200x70

50%Попуст

Лежај Нико 160

29.999 ден.18.999 ден.

200x160

душекот е вклучен во цената.

37%Попуст

Лежај Меделин 160

51.999 ден.29.999 ден.

200x160

душекот е вклучен во цената.

42%Попуст

Фотеља Бени

14.999 ден.6.999 ден.

90x90

53%Попуст

Предсобје П04

19.999 ден.9.999 ден.

200х166х38

50%Попуст

Агол Поли

19.999 ден.10.999 ден.

200х150, лежај 200х140

45%Попуст

Тв комода Вики

21.999 ден.9.999 ден.

211х42

55%Попуст

Тросед Кенди

25.999 ден.16.999 ден.

226х90, лежај:190х110

35%Попуст

Лежај Санрајс 120

53.998 ден.24.999 ден.

215х125, лежај:200х120

54%Попуст

Фотеља Дарија

19.999 ден.8.999 ден.

114х94

55%Попуст

Агол Ноел

54.999 ден.24.999 ден.

265х165, лежај:210х140

55%Попуст

Лежај Лино

24.999 ден.12.999 ден.

203х96

48%Попуст

Лежај Зен 160

68.798 ден.34.999 ден.

212х160, лежај:200х160

душекот е вклучен во цената.

49%Попуст

Лежај Мондео 90

29.798 ден.14.999 ден.

215х90, лежај:200х90

душекот е вклучен во цената.

50%Попуст

Лежај Лето 90

28.999 ден.14.999 ден.

215х90, лежај:200х90

душекот е вклучен во цената.

48%Попуст

Лежај Ревивет 90

32.999 ден.14.999 ден.

215х90, лежај:200х90

душекот е вклучен во цената.

55%Попуст

Лежај Релаксиер 90

29.999 ден.14.999 ден.

210х90, лежај:200х90

душекот е вклучен во цената.

50%Попуст

Агол Марлен

54.999 ден.27.999 ден.

260х180х85, лежај:200х140

49%Попуст

Тросед Вентура

52.999 ден.27.999 ден.

225х93

47%Попуст

Тросед Сахра

52.999 ден.27.999 ден.

225х96

47%Попуст

Тросед Флорија

55.999 ден.27.999 ден.

224х94

50%Попуст

ТДФ Анка

109.997 ден.59.999 ден.

Т=225х96х81, Д=165х96х81 Ф=73x88х98

45%Попуст

Фотеља Гибсон

22.999 ден.9.999 ден.

85х60

57%Попуст

Фотеља Флорела

16.650 ден.5.999 ден.

72х54

64%Попуст

Фотеља Лив

14.999 ден.6.999 ден.

83х67

53%Попуст

Агол Вивалди

69.999 ден.34.999 ден.

253х180, лежај:190х140

50%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч
САЛОН 4 - БИГ БОКС

САЛОН 4 - БИГ БОКС

 • бул. "Киро Глигоров", бр. 13 - Гази Баба Биг Бокс, спроти Бриколаж (стар кванташки), Скопје
 • +389 71 327 139
 • 4@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.