БК ПРЕМИУМ

Нова раскошна линија на кревети со врвен квалитет и софистициран дизајн.

 • До -35% попуст
 • 2 години гаранција
 • Во цената на креветите е вклучен душекот Natura Soft.
 • Голем избор на бои и димензии
 • Можност за плаќање на 36 рати

Артикли на попуст

Лежај Скала 200х160

65.999 ден.44.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х140/150/160/180

32%Попуст

Лежај Парис 200х160

65.999 ден.44.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х140/150/160/180

32%Попуст

Лежај Ревивет 200х160

55.999 ден.37.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х90/100/120/140/150/160/180

32%Попуст

Лежај Санрајз 200х160

57.999 ден.39.999 ден.

различни бои,
Достапни димензии: 200х150, 200x160, 200x180

31%Попуст

Лежај Веста 200х160

55.999 ден.37.999 ден.

различни бои,
Достапни димензии: 200х160

32%Попуст

Лежај Мондео 200х160

55.999 ден.37.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х90/100/120/140/150/160/180

32%Попуст

Лежај Мондео 200х90

30.999 ден.19.999 ден.

различни бои, 200x90

35%Попуст

Лежај Зен 200х160

61.999 ден.41.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х150/160/180

32%Попуст

Лежај Релаксер 200х160

57.999 ден.38.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х90/100/120/140/150/160/180

33%Попуст

Лежај Релаксер 200х90

30.999 ден.20.999 ден.

различни бои, 200x90

32%Попуст

Лежај Лето 200х160

50.999 ден.34.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х90/100/120/140/150/160/180

31%Попуст

Лежај Лето 200х90

26.999 ден.18.999 ден.

различни бои, 200x90

30%Попуст

Лежај Ангел 200х160

50.999 ден.34.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х90/100/120/140/150/160/180

31%Попуст

Лежај Ангел 200х90

26.999 ден.18.999 ден.

различни бои,
достапни димензии: 200х90/100/120/140/150/160/180

30%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.