PREMIUM SALE

Eксклузивен попуст до -44%!

 • Нова премиум линија во БК Мебел,
 • 2 години гаранција,
 • Можност за избор на различни бои и материјали
 • Избор од над 100 различни бои и 20 различни материјали,
 • Можност за плаќање на рати.

Артикли на попуст

Тросед Империа

55,999 MKD. 33,999 MKD.

различни бои, Тросед=222х95х74

39%Попуст

Фотеља Империа

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=67х71х100

40%Попуст

Тросед Икон

49,999 MKD.30,999 MKD.

различни бои, 200x90, Тросед=224х98х63

38%Попуст

Фотеља Икон

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=68х61х100

40%Попуст

Тросед Ројал

49,999 MKD.30,999 MKD.

различни бои, Тросед=226х85х85

38%Попуст

Фотеља Ројал

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=75х94х95

40%Попуст

Тросед Милано

55,999 MKD.34,999 MKD.

различни бои, Тросед=230х95х72

38%Попуст

Фотеља Милано

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=75х73х93

40%Попуст

Тросед Дора

52,999 MKD.31,999 MKD.

различни бои, Тросед=212х94х86

40%Попуст

Фотеља Дора

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=75х94х95

40%Попуст

Тросед Флорија

55,999 MKD.34,999 MKD.

различни бои, Тросед=224х94х71

38%Попуст

Фотеља Флорија

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=64х52х100

40%Попуст

Тросед Сахра

52,999 MKD.31,999 MKD.

различни бои, Тросед=225х96х81

40%Попуст

Фотеља Сахра

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=79х82х103

40%Попуст

Тросед Вентура

52,999 MKD.31,999 MKD.

различни бои, Тросед=225х90х86

40%Попуст

Фотеља Вентура

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=66х80х100

40%Попуст

Тросед Анка

49,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои,Тросед=225х90х86

40%Попуст

Фотеља Анка

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=66х74х100

40%Попуст

Тросед Нова

49,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, Тросед=220х93х87

40%Попуст

Фотеља Нова

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=88х80х97

40%Попуст

Тросед Волга

49,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, Тросед=222х100х83

40%Попуст

Фотеља Волга

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=73х88х98

40%Попуст

Тросед Басак

49,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, Тросед=224х84х83

40%Попуст

Фотеља Басак

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои,Фотеља=72х60х99

40%Попуст

Тросед Гранд

49,999 MKD.27,999 MKD.

различни бои,Тросед=226х81х65

44%Попуст

Фотеља Гранд

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои,Фотеља=67х67х100

40%Попуст

Тросед Лотус

49,999 MKD.27,999 MKD.

различни бои,Тросед=226х81х65

44%Попуст

Фотеља Лотус

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои,Фотеља=67х67х100

40%Попуст

Тросед Идол

49,999 MKD.30,999 MKD.

различни бои,Тросед=225х95х90

38%Попуст

Фотеља Идол

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои,Фотеља=70х100х90

40%Попуст

Тросед Бугати

55,999 MKD.34,999 MKD.

различни бои, Тросед=222х94х78

38%Попуст

Фотеља Бугати

19,999 MKD.11,999 MKD.

различни бои, Фотеља=57х77х88

40%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч
САЛОН 4 - БИГ БОКС

САЛОН 4 - БИГ БОКС

 • бул. "Киро Глигоров", бр. 13 - Гази Баба Биг Бокс, спроти Бриколаж (стар кванташки), Скопје
 • +389 71 327 139
 • 4@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.