33%Попуст

БК Агол Аланис

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

44,999 ден.
29,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Агол Бомбај

59,999 ден.
39,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Бруклин

74,999 ден.
49,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Колонел

89,999 ден.
59,999 ден.

33% Попуст

БК Агол Малибу

52,999 ден.
32,999 ден.

38% Попуст

БК Агол Грета

59,999 ден.
35,999 ден.

40% Попуст

БК Агол Алфа

52,999 ден.
34,999 ден.

34% Попуст

БК Агол Палабрија

39,999 ден.
17,999 ден.

55% Попуст

БК Агол Дакота

79,999 ден.
52,999 ден.

34% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.