20%Попуст

БК Дневна соба Брио

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал 170

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Мадрид

28,999 ден.
19,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал Вики

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

БК Тв комода Ана

9,999 ден.
6,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Орион

19,999 ден.
13,999 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.