БК Дневна соба Пиано

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус и фронт изработени во иверица со УВ лак во крем боја, со висок сјај и меко затварање.
Гаранција 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Васка

26,999 ден.
18,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Лондон 1

31,999 ден.
21,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал Сноу

17,999 ден.
11,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Орион

19,999 ден.
13,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Вики

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Прага

33,999 ден.
22,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Аксел

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.