31%Попуст

БК Душек Crown

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

34,999 ден.
24,299 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Душек Natura Soft

6,599 ден. од 4,599 ден.

30% Попуст

БК Душек Delux

14,999 ден. од 10,399 ден.

31% Попуст

БК Душек Elegance

9,399 ден. од 6,499 ден.

31% Попуст

БК Душек Super Economic

5,199 ден. од 3,599 ден.

31% Попуст

БК Душек KingPed

20,499 ден. од 14,299 ден.

30% Попуст

БК Душек Crown

21,199 ден. од 14,799 ден.

30% Попуст

БК Душек Prestige

14,199 ден. од 9,899 ден.

30% Попуст

БК Душек ViscoLine

25,999 ден. од 18,199 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.