41%Попуст

БК Душек Дример

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

46,999 ден.
27,499 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Душек Супер Економик

5,999 ден. од 3,199 ден.

47% Попуст

БК Душек Натура Софт

6,999 ден. од 3,899 ден.

44% Попуст

БК Душек Елеганс

9,999 ден. од 5,999 ден.

40% Попуст

БК Душек Делукс

16,999 ден. од 9,649 ден.

43% Попуст

БК Душек Кинг Пед

23,999 ден. од 13,449 ден.

44% Попуст

БК Душек Кравн

23,999 ден. од 13,449 ден.

44% Попуст

БК Душек Дример

25,999 ден. од 16,899 ден.

35% Попуст

БК Душек Престиж

16,999 ден. од 9,499 ден.

44% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.