50%Попуст

БК Фотеља Лора

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

21,999 ден.
10,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Фотеља Оникс 2

10,999 ден.
7,499 ден.

32% Попуст

БК Фотеља Теа

8,999 ден.
5,999 ден.

33% Попуст

БК ТДФ Хуго Фотеља

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК ТДФ Магнум Фотеља

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК ТДФ Алфа Фотеља

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК ТДФ Стела Фотеља

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Фотеља Бени

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Релакс Лежај Скала

19,999 ден.
11,999 ден.

40% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.