40%Попуст

БК Клуб маса Минхен 80х50

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

4,999 ден.
2,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Клуб маса Берн1 80х50

4,999 ден.
2,999 ден.

40% Попуст

БК Клуб маса Берн1 120х60

5,999 ден.
3,499 ден.

42% Попуст

БК Клуб маса Берн 80х50

3,999 ден.
2,499 ден.

38% Попуст

БК Клуб маса Берн 120х60

4,999 ден.
2,999 ден.

40% Попуст

БК Клуб маса Келн 80х50

4,999 ден.
2,999 ден.

40% Попуст
50% Попуст

БК Клуб маса Лукс 80х50

5,999 ден.
2,999 ден.

50% Попуст

БК Клуб маса Келн 120х60

5,999 ден.
3,499 ден.

42% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.