37%Попуст

БК Лежај Дајмонд

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

18,999 ден.
11,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

33% Попуст

БК Лежај Дајмонд

18,999 ден.
11,999 ден.

37% Попуст
46% Попуст
40% Попуст

БК Лежај Оскар

39,999 ден.
24,999 ден.

38% Попуст
35% Попуст
41% Попуст
38% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.