35%Попуст

БК Лежај Икс

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

16,999 ден.
10,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Лежај Ема

22,999 ден.
14,499 ден.

37% Попуст

БК Лежај Икс

16,999 ден.
10,999 ден.

35% Попуст

БК Лежај Кики

19,999 ден.
11,999 ден.

40% Попуст

БК Лежај Соло

25,999 ден.
16,999 ден.

35% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.