30%Попуст

БК Наддушек ConforFlexy

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

25,499 ден.
17,799 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Наддушек Ametist

17,499 ден. од 12,199 ден.

30% Попуст

БК Наддушек ConforFlexy

18,799 ден. од 12,999 ден.

31% Попуст

БК Наддушек Standard Topper

4,999 ден. од 3,499 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.