46%Попуст

БК Наддушек Стандард

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

7,999 ден.
4,299 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Наддушек Стандард

4,999 ден. од 3,299 ден.

34% Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс

18,999 ден. од 12,149 ден.

36% Попуст

БК Наддушек Аметист

17,999 ден. од 11,649 ден.

35% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.