18%Попуст

БК Предсобје Азур

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Детален опис

Боја Корпус е изработен од оплеменета иверка со боја темна небраска, фронт оплеменета иверка во бела боја. Функционални елементи со меко затварање.
Гаранција 3

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Предсобје П-04

19,999 ден.
13,999 ден.

30% Попуст

БК Предсобје Биле

15,999 ден.
10,999 ден.

31% Попуст

БК Предсобје Лион

19,999 ден.
13,999 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.