30%Попуст

БК Предсобје Лион

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

19,999 ден.
13,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.