37%Попуст

БК Стол Арго

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

2,529 ден.
1,599 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Стол Пивон

2,399 ден.
1,699 ден.

29% Попуст

БК Стол Пјорн

4,299 ден.
2,799 ден.

35% Попуст

БК Стол Падриа

2,999 ден.
1,999 ден.

33% Попуст

БК Стол Арго

2,529 ден.
1,599 ден.

37% Попуст

БК Стол С-6

3,399 ден.
2,299 ден.

32% Попуст

БК Стол Рафаел

10,119 ден.
6,499 ден.

36% Попуст

БК Фотеља Флорела

15,259 ден.
9,999 ден.

34% Попуст
40% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.