38%Попуст

БК Стол Рафаел

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

11,320 ден.
6,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Стол Пјорн

4,299 ден.
2,799 ден.

35% Попуст

БК Стол Арго

2,865 ден.
1,799 ден.

37% Попуст

БК Стол Падриа

2,999 ден.
1,999 ден.

33% Попуст

БК Стол С-6

3,399 ден.
2,299 ден.

32% Попуст

БК Стол Пивон

2,399 ден.
1,699 ден.

29% Попуст

БК Стол Кандино

6,400 ден.
3,999 ден.

38% Попуст

БК Фотеља Флорела

16,650 ден.
9,999 ден.

40% Попуст

БК Стол Рафаел

11,320 ден.
6,999 ден.

38% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.