33%Попуст

БК Тросед Бристол

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1

29,999 ден.
19,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тросед Тори

26,999 ден.
18,999 ден.

30% Попуст

БК Тросед Бон

15,999 ден.
10,999 ден.

31% Попуст

БК Тросед Диего

39,999 ден.
25,999 ден.

35% Попуст

БК Тросед Дона

26,999 ден.
17,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Амбер

39,999 ден.
26,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Бристол

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Тросед Леон

29,999 ден.
19,999 ден.

33% Попуст

БК Кауч Домо

21,999 ден.
13,999 ден.

36% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.